Tadžikistan

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Tadžikistan

Некретнина на продају у Таџикистану

Република Таџикистан и бивша совјетска социјалистичка република Таџикистан у саставу СССР-а су држава Централне Азије. Јужно се граничи са Авганистаном, на истоку са Кином, на северу са Киргистаном и Узбекистаном и на западу са Узбекистаном; то је дакле држава без излаза на море. Главни град је Душанбе.

Наш извештај о тржишту некретнина у Таџикистану може бити важан ако планирате да се преселите и купите некретнину на продају у Таџикистану. Приликом испитивања најскупљих тржишта некретнина на свету, главни град Таџикистана Душанбе са 700.000 становника не пада ми одмах на памет. Али град, чији већина старих стамбених зграда датира из совјетске ере, плен је хроничне кризе са некретнинама.

С обзиром на то да је потражња за новом имовином на продају у Таџикистану далеко већа од њене доступности, цене некретнина у околини Душанбеа нагло су порасле током протекле деценије.

За становништво Таџикистана, навикнуто на државне гаранције за становање из совјетске ере, пренатрпаност је довела до слабог пада животног стандарда.

Током последње деценије забележен је талас миграната из Таџикистана у Душанбеу, а изградња економских кућа у главном граду Таџикистана није успела. Повећање трошкова некретнина данас створило је градско средиште све гужве у јавном становању.

Растућу цену имовине за продају у Таџикистану, а посебно у Душанбеу, погоршавају два фактора: прво, што се око 80% грађевинског материјала Таџикистана увози; друго, влада Таџикистана намеће систем пореза и царина који представља око трећину трошкова изградње нових домова.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 40170

Prodaja Засебна кућа, Tadžikistan, Suǧd, Chudschand - Khujand, Hakim Karim

10,606,500.00RSD
Prodaja
Засебна кућа

0.46 m²
Готова кућа у граду. 9 соба купаоница кухиња и школа прехране Кита и све остало што вам је потребно у близини.
Cod. 2405

Prodaja Трособан стан, Tadžikistan, Dušanbe, Dušanbe, center

4,596,150.00RSD
Prodaja
Трособан стан

150 m²
Кућа у центру продаје која се враћа и могућност размјене са другим кућама.
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB